Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Messages

It's because I'm boring and I sit indoors
Got nothing to say
Never have and never will

 

Chat:

Guestbook

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.vrtrandom.suntuubi.com/

11.11.2017 18:18
Hei linkinvaihtolaiseni!

Olisiko aika jättää pienet kuulumiset? Tämä taitaa olla virallisesti Aliven ensimmäinen linkinvaihtolaisille kirjoitettu kirje, mutta sitä pidemmin miettimättä aloitellaanpa kuulumisien vaihtoa. Toivoisin teidän vastaavan vieraskirjaamme, mutta pakollistahan tämä ei missään nimessä ole :) Olisi todella mukavaa kuulla siis myös teidänkin kuulumisianne.

Itselläni tosiaan URL-elämälle riittää ihan kivasti aikaa, mutta intohimoni kirjoittamiseen on taantunut lukion aloittamisen jälkeen varsinkin uuden äidinkielenopettajan myötä, joka sekoitti pakkaani todella pahasti heti ensimmäisessä jaksossa. Kirjoittamisinnostukseni taisi kadota sen äidinkielen kurssin myötä, mutta onneksi lukiossa opettajien suhteen on valinann varaa, vai kuinka?

IRL-elämäni ei siis ole kovinkaan kiireistä, mutta pakko myöntää, että väsyttävää. Nyt minulla on ollut helppo jakso ja aikaa riittää, mutta olen silti saanut vain kaksi pahaista tekstiä aikaiseksi ja aloiteltua yhden tarinani neljättä lukua. Alive on siis jota kuinkin hengissä myös tarinoinnin suhteen eikä se ole surkea saavutus siihen nähden kuinka epäaktiivinen todellisuudessa voisin olla.

Elämääni on tullut muutama positiivinen muutos, mutta myös isompien lähinnä henkisten ongelmien kanssa olen paininut jo lähemmäs kuukauden tai kaksi.

Eli hengissä ollaan. Olipas tylsät kuulumiset, mutta hei, enskerralla paremmin?

Enenn kaikkea hyvää marraskuun alkua (ja jo valmiiksi joulun odotusta) ja kirjoitusintoa teille ♥

Nimi: Rowan
Kotisivut: http://katvealueella.blogspot.fi/

15.10.2017 20:53
Hei linkinvaihtolainen!

Katvealue joutuu jäämään akuutimpien kirjoitusprojektien vuoksi tauolle ja palailee luultavasti sitten kevään myötä. Iso kiitos vielä kaikille, jotka ovat käyneet lukemassa ja kommentoimassa, palautteesta on ollut tarinalle paljon hyötyä <3

Hyvää syksyä
~Rowan

Nimi: Houru
Kotisivut: http://slave.suntuubi.com/

12.10.2017 11:30
Hei taas! Laitoin teille 05.10 viestin sivustoni aktivoitumisesta, ettekä ole vastannut viestiin. Lisäksi näyttää siltä, että sivustosi on tällä hetkellä epäaktiivinen. Poistan teidät toistaiseksi linkinvaihdosta, mutta mikäli aktivoidutte tulkaa ihmeessä kyselemään vaihtoa uudelleen.
Parahin terveisin, Houru

Nimi: Houru
Kotisivut: http://slave.suntuubi.com/

05.10.2017 10:44
Hei linkinvaihtolainen, nyt on aika lokakuun kuulumisten.

Slave on elänyt koko kesän hyvin epäaktiivisen aktiivisena, mitä haluan heti ensitöikseni pahoitella. Kirjoittaminen on ollut pitkään intohimoni ja on edelleen, mutta erinnäisistä syistä uutta tekstiä ei ole vain syntynyt. Joka tapauksessa olen ravistellut tomut olkapäiltäni ja päättänyt ryhdistäytyä. Uusia tarinoita on luvassa, mutta vanhat hoidetaan ensin pois alta. Toisin sanoen työstän tällä hetkellä kesken olevia tarinoita: Minä rakastan sinua & Human? Kohti päätöstään, jonka jälkeen katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Anyway toivon, että juuri sinä olet yhä halukas jatkamaan linkinvaihtoa, vaikka sivustoni onkin ollut "kuolleena" tovin ajan.

Nimi: Rowan
Kotisivut: http://katvealueella.blogspot.fi/

06.08.2017 22:54
Hei!

Olen täällä käynyt aina silloin tällöin lueskelemassa, joten ajattelin, että olisi varmaan kiva tulla antamaan välillä jotain kommenttiakin :D
"Pidä musta kii", "Pakkasessa on vaikea löytää ilmaa, jota hengittää" ja "Ei tänään" ovat kaikki olleet ihanan rehellisiä kuvauksia ihmisistä. Kirjoitat ihmissuhteista ja tunteista hyvin ja uskottavasti, ilman turhaa rönsyilyä. Teksti on muutenkin siistiä ja pysyy hyvin koossa, se kulkee eteenpäin sujuvasti ja välttää turhan dramatisoinnin, mikä minusta on todella tehokasta.
Mainitsit, että Ei tänään on mielestäsi läppä ja tulin samaan tulokseen, se oli loistava XD
"Pidä musta kii" ja "Pakkasessa on vaikea löytää ilmaa, jota hengittää" olivat sen sijaan kielellisesti todella hyviä ja pidin niiden päähenkilöstä. Onko se tarina, josta Pidä musta kii on osanen, luettavissa? Tuota lukisi nimittäin mielellään enemmänkin ^.^
Noiden lisäksi tähän mennessä on tullut luettua No wonderland for the poor. Se oli selkeästi vanhempi teksti, mutta todella sympaattinen, pidin sen ideasta ja hahmoista todella paljon :c

Tulen tänne varmasti taas jossain vaiheessa pyörimään, mutta tältä erää hyvää loppukesää!

~Rowan

©2017 IV | Sυrĸυнυpaιѕa - suntuubi.com